För hälsa, motion och prestation.

Adventskalender – Tävling!!!

Posted by on dec 3, 2012 in Adventskalender 2012 | 0 comments

Nu kan du vinna träningscoaching, kostvägledning, massage och mycket annat i denna tävling.

För varje gång som du delger ditt resultat i adventskalendern så får du en lott till Adventskalenderns tävling!!!

Mellan den 1:e och 24:e december så öppnar jag en ny lucka i adventskalendern och varje dag finns det då en utmaning eller ett test för dig att göra. Du kan delge ditt resultat här på bloggen (som kommentar) på Facebook eller Twitter. För varje gång och ställe som du lämnar ditt resultat så får du en lott till lottdragningen den 25:e december. Man kan delge sitt resultat även i efterhand och fram till 121225 kl 12.00 är tävlingen igång och tills dess kan du delge ditt resultat för alla luckorna. Därefter räknar jag ihop allas lotter och drar vinnarna.

Antalet priser (och vinnare) ökar med antalet som lämnar sina resultat på ovannämnda ställen.

Hela prisbordet visar jag upp i slutet av denna vecka men jag kan redan nu nämna några av vinsterna

Presentkort på maxprestation.se på 500, 1000 och 1500kr. Tjänsterna som du kan välja på är Personlig träning, Träningscoaching, massage och Kostvägledning.

Vid fler än 200 personer som lämnar sitt resultat så kan du även vinna 3 månaders träningscoaching på GULD-nivå vilket är en helt ny tjänst som kommer nu i December värdet på detta pris är 9000 kr.

Testa nu utmaningarna i luckorna och deleg ditt resultat så att du är med i tävlingen! Ju fler som är med desto fler och finare blir priserna så dela det du gör och utmana dina vänner 🙂

LYCKA TILL!!!!

 

 

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.