Warning: Constants may only evaluate to scalar values in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/easy-fancybox.php on line 40 Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, string given in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/class-easyfancybox.php on line 208 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 303 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 309 Äntligen fredag- Fjällmaraton | Maxprestation.se - massör, tränare och coach

För hälsa, motion och prestation.

Äntligen fredag- Fjällmaraton

Posted by on aug 23, 2013 in Trail lopp (löpning) | 0 comments

För några helger sedan var det årets upplaga av AXA fjällmaraton

I måndags öppnade dom anmälan till nästa års tävling och det tog inte mer än några timmar så var det fullt även på detta lopp. Den 27/8 öppnar anmälan till Öppet fjäll, samma bana samma service men valfri starttid så det finns fortfarande möjlighet att kunna anmäla sig för att springa detta lopp.
Detta börjar bli en tydlig trend bland många lopp och även de extrema och tuffa loppen som för några år sedan bara ansågs vara för elittränade drar idag fullt med (iofs väldigt vältränade) motionärer. Detta är fantastiskt roligt och jag hoppas att trenden håller i sig och att det blir fler och fler lopp.

AXA fjällmaraton är ett 43 km lågt lopp i fjällmiljö och jag hade förmånen att coachaa en av deltagarna 2012 och hans summering var att det var tufft, mycket tufft.

Ett backigt lopp i en fantastisk miljö och definitivt en upplevelse för livet. Har nu fåt förtroendet att lägga upp träning för minst en deltagare till nästa års lopp. Och även o det inte finns plats på tävlingsloppet så har du ju som sagt möjligheten att springa ”öppet fjäll”.

Har hittat några bra klipp ifrån loppet 2012 och inför 2014…

 

Arrangörens film om 2013

Arrangörens egna film inför 2014

 

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *