För hälsa, motion och prestation.

Äntligen…off-topic.. Söndag.. Magnus Samuelsson

Posted by on mar 25, 2012 in Just4fun | 0 comments

Att kända idrottare får alla möjliga erbjudanden efter karriären har vi sett flera gånger och resultatet brukar vara väldigt varierande. När jag såg på TV-serien Misterioso så såg jag inte först vem det var men efter första repliken och den tydliga dialekten så var det glasklart…. Magnus Samuelsson är med och spelar en av poliserna. Personligen tycker jag att både serien och Magnus var väldigt bra och då slog det mig att av det som jag sett att Magnus Samuelsson gjort efter sin karriär som ”Starkaste man” har han gjort med stor värdighet och väldigt bra.

Misterosio

Idag finns det 5 st fristående filmer i serien av Arne Dahl.

 

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.