För hälsa, motion och prestation.

Beställning av presentkort

För dig som vill ge bort världens bästa present.

Presentkorten är på maxprestation.se gäller i 12 månader och på alla tjänsterna såväl massage, PT och träningscoachning samt de produkter jag säljer.

Då jag mestadels behandlar och ibland jobbar utanför lokalen ute hos kunder så kan det vara svårt att nå mig när som helst så här finns nu möjligheten att beställa presentkort. Du väljer om du vill hämta presentkortet på mottagningen (Folkparksvägen 17) eller om jag skickar det till dig. Du betalar via faktura som du får samtidigt som presentkortet och presentkortet blir aktivt först när betalningen mottagits.

Vid beställning innan kl 13 så finns presentkortet klar för avhämtning under eftermiddagen samma dag eller går med posten den dagen, leverans eller avhämtning bekräftas via SMS.

Nedan finns några alternativ på vad som skall stå på presentkortet. Det är alltid värdet som gäller så vill ägaren till presentkortet byta till annan behandling eller tjänst går det bra.

För att hinna få presentkorten innan jul så kan du beställa fram till de 22:e kl 16.00 för leverans via post och kl 13:00 för att hämta på mottagningen på eftermiddagen den 23:e.