Warning: Constants may only evaluate to scalar values in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/easy-fancybox.php on line 40 Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, string given in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/class-easyfancybox.php on line 208 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 303 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 309 Cykla Vätternrundan 2017 med Maxprestation och Maxprestation Sportsclub | Maxprestation.se - massör, tränare och coach

För hälsa, motion och prestation.

Cykla Vätternrundan 2017 med Maxprestation och Maxprestation Sportsclub

Posted by on okt 17, 2016 in Aktuellt, Tävlingar & lopp | 0 comments

Till nästa års Vätternrundan kommer jag att boka delar av en startgrupp eller närmare bestämt 30 platser.

Visst vill du vara en av dessa 30?
ca 20 av platserna kommer att gå till er som vill vara med att i gemensam grupp cykla rundan på under 9 timmar.
Resterande platser är för er som siktar på annan tid att gå imål men vill garantera en plats på Vätternrundan innan den ordinarie anmälan drar igång. Som alla vet är det inte säkert att man får en plats vid ordinarie anmälan men här kan du alltså garanterat skaffa dig en plats.
Alla som är med i gruppen kommer att få erbjudande att köpa ett paket med teamkläder mm, mer om detta kommer under hösten.
Pris för startplatsen är 1800 kr som betalas direkt till Vätternrundan.

Preliminär stattid är 01:48 men då vi önskat starttid mellan 03 och 06 så hoppas vi få tiden ändrar till senare på natten/morgonen.

Du som vill vara med bokar din plats i gruppen till på mail jonas@maxprestation.se så kommer du att få vidare instruktioner och länk till anmälan.

Det är bara några få platser kvar så skynda dig att boka din plats.

För frågor skicka mail till ovannämnda adress eller ett pm.
Var med och gör Vätternrundan 2017 till en kul och härlig upplevelse.

 

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *