För hälsa, motion och prestation.

Hemsidan – Nyhet 2 av 3

Posted by on feb 12, 2013 in Aktuellt | 0 comments

För någon vecka sedan satt jag upp den nya hemsidan som på ett nytt sätt knyter ihop alla de olika delar jag håller på med.

Bloggen finns kvar och jag kommer fortsätta att skriva om träning, upplevelser och ge träningstips och skriva program,. Min förhoppning är att inspirera och informera till och om träning.

Träningscoachning syns nu tydligare på sidan och detta passar bra då träningscoachningen växer och fler och fler väljer mig som sin fystränare.

Fler tjänster så som massage, kostrådgivning mfl erbjuder jag nu och alla tjänster finns nu på samma hemsida.

Till sist är sidan mer interaktiv och har en tydlig koppling till sociala medier så som Facebook, Twitter och Spotify. Under våren kommer jag att även lägga upp instruktionsfilmer på bla youtube så detta kommer jag att utveckla mer.

I spotify rutan kommer jag mestadels att lägga upp spellistor med skön träningsmusik men de första veckorna har jag låtit inspireras av det vi själva lyssnade på inför höstens sista tävling,  jag behöver väll knappast tillägga att det var två ”Hammarbyare” som hade kontroll över musiken den gången…….

 

 

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.