För hälsa, motion och prestation.

Lucka 10 – Kolmaskgång

Posted by on dec 10, 2016 in Adventskalender 2016 | 0 comments

Lördag morgon och vi skall ta oss an en övning som jag ofta kör om jag tränar barn.

En riktigt bra coreövning.

Börja med att sätta händerna i golvet så nära fötterna du kan och med så raka ben som möjligt. Gå sedan med korta förflyttningar av händerna framåt så långt som du känner är lämpligt för dig. (Man kan gå betydligt längre än vad jag gör på filmen.) Du avgör svårigheten av övningen med hur långt fram du går. När du nått så långt fram som du vill så gå med små steg framåt med fötterna så att du kommer tillbaka med fötter och händer så närma varandra du kan (raka eller nästan raka ben). Sedan fortsätter du på samma sätt. Svårt att mäta antal eller tid här så gör tills det bränner ordentligt i magen.

Lycka till!

Det är roligt att inspireras av varandra så redogör gärna för din upplevelse av övningen i kommentaren nedan, på FB eller instagram. Du som gör dessa redogörelser kan då vara med och tävla om priser. Det är extra kul och inspirerande med filmer och bilder.

Utmana vänner, bekanta eller kollegor att delta i dessa utmaningar så blir det ännu lättare att ta sig an dem varje dag.

Det är gratis att delta i kalendern men om du vill vara med och tävla om extra fina priser samt få en kalender för Januari mailad till dig efter jul så rekommenderar jag Kalender + som du anmäler dig till genom att betala en anmälningsavgift på 50 kr till https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=G8NTRXHZCRWAN

eller via skicka 50 kr via SWISH 123 041 63 62
Var noga med att skriva i Julkalendern, namn o mail.

 

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.