För hälsa, motion och prestation.

Lucka 17 – AMRAP 10 min

Posted by on dec 17, 2016 in Adventskalender 2016 | 0 comments

Lördag innan fjärde advent och det är dags för en AMRAP 10 min, dvs så många varv som möjligt av nedanstående program under 10 min. Pulsen kommer att öka och hitta ett tempo så att du kan mala igenom programmet under 15 min. Den sista övningen skall utföras långsamt och är tänkt att ge lite återhämtning. Japp käppen kommer fram igen 🙂
Du kan med fördel värma upp med en kvarts promenad innan.

Amrap 10 min

10 Handduksutfall (övning två i videon) per ben eller 20 Knäböj

10 Dips

10 Skifthopp  per sida eller 10 mountainclimbers

3-5 per sida Plankan med rotationer

10 Framåtlutade rotationer med käpp

Lycka till!
Kom ihåg att dela din upplevelse i kommentaren nedan, på Facebook, Instagram eller Twitter.

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.