För hälsa, motion och prestation.

Maxprestations Adventskalender 2015

Posted by on nov 26, 2015 in Adventskalender 2015, Aktuellt | 0 comments

Om en knapp vecka, den 1:e kör årets adventskalender igång. Till i år har jag höjt nivån lite vilket gör att du som följer kalendern hela vägen till julafton kommer att få bra och allsidig träning samt en del kul utmaningar där du får testa dina gränser.

Varje dag på morgonen släpps dagens utmaning och du gör den sedan utefter din egen förmåga någon gång under dagen eller under någon av de två kommande dagarna.

Utmaningarna kommer att variera i längd, ansträngningsgrad och svårighet. Tanken är att du skall hålla igång under december och helst vara aktiv varje dag. Vill du sedan öka på utmaningen med mer så är det bara att öka och lägga till mer.

För att ni skall vet ungefär vad som väntar utan att jag avslöjar för mycket, följande utmaningar/pass kommer att finnas med under varje vecka:

3 st pass som tar 15-20 min där du jobbar både med muskelstyrka och kondition, vill du sedan utmana dig mer kan du förlänga passet.

1 pass som är runt en timma, detta är ett pass med mycket frihet men där det viktiga är att du jobbar under längre tid.

2 av utmaningarna är kortare och inte lika ansträngande. Här kommer du att få utmana din rörlighet, styrka eller koordination. De flesta av dessa utmaningar tar 5-10 minuter.

Veckans sjunde utmaning är en överraskning!

Så följer du utmaningen hela vägen till julafton får du bra träning och kul utmaningar. Utmana nu dina vänner, kollegor mfl så ser vi till att december blir en fysiskt aktiv månad.

Ladda, tagga och utmana dina vänner, om en vecka kör vi igång!

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.