För hälsa, motion och prestation.

Maxprestation Sportsclub

Föreningen för dig som gillar triatlon, swimrun, löpning, cykling (landsväg & MTB) & simning.

Maxprestation Sportsclub finns för dig som antingen söker en förening att tävla för där du slipper krav på arbetsplikt mm eller för att du vill ha tillgång till träningsprogram och guider som vägleder dig på din väg mot dina mål. Du kan välja mellan två olika medlemskap beroende på vad du söker.

Som medlem och tävlande för Maxprestation Sportsclub kan du bo var du vill.

Föreningskläderna kommer att presenteras i början av 2016 och vi räknar med att ha ett beställningsfönster från mitten av januari till mitten av februari så att kläderna blir klara i god tid till säsongen.

Anmäl dig till Maxprestation Sportsclub redan idag (du betalar medlemsavgiften för 2016 i Januari).

Basmedlemskap

Basmedlemskapet i  Maxprestation Sportsclub är för dig som söker en förening som du vill tävla för eller behöver vara medlem i för att kunna tävla. MPSC är 2015 ansluten till Triathlonförbundet men redan 2016 är vi även anslutna till Simförbundet, Sv Cykelförbundet och Friidrottsförbundet så att du kan tävla i triatlon, simning, cykel (landsväg, MTB) och löpning.

MPSC är en brevlådeförening och du har inga förpliktelser gentemot föreningen mer än att betala anmälningsavgift.

För bara 200 kr/år får du ett medlemskap i en förening som du kan tävla för. Du får även bra erbjudanden och priser i shopen. From hösten 2015 kommer det finnas klubbkläder i snygg design, av bra kvalitet till ett förmånligt pris för dig som är medlem.

 

Plusmedlem

Som plusmedlem i MPSC får du förutom ovanstående tillgång till webbaserad träningsguide med 100 tals sidor med kunskap och tips om hur du skall träna och förbereda dig inför dina tävlingar, lopp och utmaningar. Några av de ämnen som finns beskrivna är:

Hur du skall planera din tränings och tävlingssäsong.

Formtoppning

Coreträning

Styrketräning

Effektiv konditionsträning

Uthållighetsträning

Näringslära och kost

Om du behöver använda kost eller näringstillskott

Hur du lägger upp träningspassen.

Vad som är rätt och effektiv träning.

Specifika träningspass

Träningsprogram för träning mot triatlon, cykling, längdskidor och löpning bl.a. mot lopp som Ironman, Vätternrundan, Marathon, millopp mfl

Teknikguider

 

Här har våra tränare samlat information som dom annars bara delger till de som de coachar.

För 100 kr/mån får du alla träningsprogram och träningslära samt medlemskapet i MPSC.

Plusmedelmskapet finns from 20160101.

 

Maxprestation Sportsclub – Västervik

Föreningens bas finns i Västervik och här kommer vi att arrangera träningar och mindre tävlingar som medlemmar och andra är välkomna till. Vi kommer att fokusera på Triatlon, Swimrun och landsvägscykling på dessa träffar. Träningsavgifter för dessa träningar kommer  att presenteras under 2016 när vi lagt planeringen.

 

Anmälan till Maxprestation Sportsclub