Warning: Constants may only evaluate to scalar values in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/easy-fancybox.php on line 40 Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, string given in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/class-easyfancybox.php on line 208 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 303 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 309 Maxprestation Sportsclub | Maxprestation.se - massör, tränare och coach

För hälsa, motion och prestation.

Maxprestation Sportsclub

Föreningen för dig som gillar triatlon, swimrun, löpning, cykling (landsväg & MTB) & simning.

Maxprestation Sportsclub finns för dig som antingen söker en förening att tävla för där du slipper krav på arbetsplikt mm.

Som medlem och tävlande för Maxprestation Sportsclub kan du bo var du vill.

Medlemskap

Maxprestation Sportsclub är för dig som söker en förening som du vill tävla för eller behöver vara medlem i för att kunna tävla. MPSC är 2019 ansluten till Triathlonförbundet, Simförbundet, Sv Cykelförbundet och Friidrottsförbundet så att du kan tävla i triatlon, simning, cykel (landsväg, MTB) och löpning.

MPSC är en brevlådeförening och du har inga förpliktelser gentemot föreningen mer än att betala anmälningsavgift.

För bara 300kr/år får du ett medlemskap i en förening som du kan tävla för. Du får även bra erbjudanden och priser i shopen. 

För er som kommer som nya medlemmar nu efter sommaren så har vi ett höstmedlemskap se Anmälan nedan.

Följ Maxprestation Sportsclub på sociala medier.

För att få klubbens information så fort som möjligt så rekommenderar jag att du följer oss på Facebook och Instagram 

 

Anmälan till Maxprestation Sportsclub

 

Maxprestation Sportsclub – Västervik

Föreningens bas finns i Västervik och här arrangera vi träningar och mindre tävlingar som medlemmar och andra är välkomna till. 

För att lätt se vad vi hittar på i Västervik så följ oss på FB o IG enligt ovan men sök gärna medlemskap i våran Facebook grupp också.

Planerade träningar:

Intervalltisdag: Löpintervaller – där de flesta kan delta, du bestämmer själv tempot och vi återkommer ofta till samma punkt.

Tempotisdag: Cykelintervaller – Vi kör 10-25 min långa tempoblock där vi delat upp oss i småklungor så att vi kör med de som är ungefär lika snabba. Intensiv och kul fart och konditionsträning på cykel. När vi kör Händelöp/Horn rekommenderas at du kör en kvart uppvämning innan samling då intervallen startar kort efter samlingen. När vi kör på Norrlandet är det en längre uppvärmning till startpunkten.

10/9

Intervalltisdag –  Tröskeltest. Samling Maxprestation kl 17:30

Tempotisdag – Händelöp / Horn. Samling Brandstation kl 18:00

 

17/9

Intervalltisdag –  Blandade intervaller på gymnasiets Cooperbana. Samling Maxprestation kl 17:30

Ettårsjubileum så vi har firande på Maxprestation efter träningen.

Tempotisdag – Händelöp/Horn. Samling Brandstation kl 18:00

 

 

Planering för resten av september och framåt kommer…