För hälsa, motion och prestation.

Mer om Armstrong och dopade cyklister

Posted by on okt 17, 2012 in Träningslära, Fuskare | 0 comments

Hittade Vacchis åsikt angående dopinghärvan.

Håller till fullo med om det absurda att de Cyklister som erkänt att dom dopat sig under många års tävlande bara får 6 månaders avstängning och kommer att kunna tävla efter nyår igen, fruktansvärt galet…..

Det som stör mig en del med detta fall är att det är så uppenbart att de vill åt Armstrong och nästan bara han. När allt kommit till får han det hårdaste straffet en idrottare någon gång hittills fått. Hans tidigare lagkamrater har erkänt men straffas så fjösigt att i alla fall jag bara garvar åt det. Levi Leipheimer erkänner doping fram till och med häromdagen (typ) och i mars kan han vara igång igen. Christan Vande Velde, Tom Danielson och Dave Zabriskie likaså. Sex månaders avstängning för att under väldigt många år dopat sig, tjänat extra mycket pengar och så vidare. Visserligen har dom också blivit av med en hel del resultat men de är förskonade ändå.

Läs resten av Vacchis åsikt på: http://www.eurosport.se/roberto-vacchis-blogg_blog94/roberto-vacchis-blogg_post942439/blogpostfull.shtml

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.