För hälsa, motion och prestation.

Mitt sista? Cykelpass

Posted by on aug 30, 2013 in Aktuellt, Aktuellt | 0 comments

Igår instruerade jag mina två sista? gruppträningspass på TR motion & hälsa. Det var två ganska välfyllda pass med ett 25 minuters mage/rygg följt av min absoluta favorit, 25 min cykelpass med en hel del intervaller.

 

Sort tack till alla de deltagare som uppskattat mina pass genom åren och som varit där och kämpat och svettats. Ett ännu större tack för alla lyckönskningar och all positiv feedback jag fick igår. Det var väldigt rörande och ger jag mycket energi inför framtiden.

 

Jag började som cykelpass instruktör på Äventyrsbadet Kalmar 1996 och sedan dess så har jag totalt varit borta drygt i ett år ifrån instruerandet, så det var med mycket vemod jag genomförde gårdagens pass. Det slog mig dock att jag idag tycker att det är lika roligt att leda passen som när jag började 17 år sedan. Förmodligen roligare då jag inte är så nervös inför varje pass som då. Under de första åren var min scenskräck påtaglig och varje pass var ett ordentligt kliv utanför bekvämlighetsboxen.

 

Varför sluta när det är så kul? Ja det gäller att få ihop livspusslet. Jag vill nu fokusera på att utveckla maxprestation.se med att ha öppet två kvällar i veckan och att också kunna utveckla utomhusträningarna. Förra veckan började vi med Swimrunträningar och fler idee´r och träningsformer kommer komma under hösten och vintern. Mitt uppdrag för Svenska Bandyförbundet som massör och ledare åt landslaget kommer också att ta sin tid och energi.

 

Musiken till mitt sista cykelpass finns nere vid foten av sidan. Hoppas den kan inspirera dig till ett kort och intensivt intervallpass.

Så var det ju mitt frågetecken i rubriken.. ja inget är för evigt så man vet ju inte vad som händer om ett eller flera år. De troligaste är att detta är just en timeout.

Nu mot nya utmaningar! 🙂

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.