För hälsa, motion och prestation.

NM i Modern 5 kamp

Posted by on okt 8, 2012 in Team Maxprestation | 0 comments

I somras var Kim i  Team maxprestation med på SM o NM i Modern 5 kamp. Kim Låg etta inför sista grenen och knep till slut ett Brons efter två finskor.

NM/SM gick av stapeln i Stockholm/K1,

Dagen började med simning, simmade på 2.29, är mycket nöjd med loppet då upplägget blev som jag tänkt mig och vändningarna blev toppen och när jag kom i mål var jag knappt andfådd;)

Nästa gren var fäktning, fäktade 1000p(det har jag aldrig gjort på en svensk tävling, brukar alltid fäkta dåligt hemma..) på fäktningen kände jag mig lugn och fokuserad och flera stötar var riktigt fina!

Ridningen arrangerades av K1, fick en ganska stor häst som jag inne på banan inte riktigt orkade hålla ihop vilket gjorde att det blev en del flacka språng och tre rivningar, vilket jag inte är nöjd med.

Ledde efter tre grenar men två finskor sprang om mig på combined event. Löparbanan innehöll många krokar och det var även en del uppför,det kändes helt ok att springa även om det var tråkigt att inte kunna hänga på finskorna!!! Skyttet gick ok även om min nya teknik inte riktigt sitter när jag tävlar än.

Totalt sett är jag ändå nöjd med tävlingen för jag kunde genomföra den med en bra känsla och andningen höll sig i schack, en bra avslutning på tävlandet för i år:)

 

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.