För hälsa, motion och prestation.

Nominera en ny medlem till Team Maxprestation

Posted by on Jan 23, 2013 in Team Maxprestation | 2 comments

Jag söker efter ytterligare medlemmar i mitt Team som jag sponsrar med träningscoachning. Är det dig jag söker eller vet du någon som passar bra? Läs mer

Share

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Anders Bertilsson

    Min man drabbades för några år sedan av irreversibla biverkningar av Simvastatin. Hans mål var då (innan hans kropp rasade samman) att genomföra Göteborgsvarvet. Som deltidsbrandman är fysiken viktig, men han fixade till slut det året att efter månaders av träning, genomföra godkänt fystest. Men vikten gick upp och träningen minskade, eftersom han inte mådde bra i kroppen. Jag skulle vilja ge honom denna chansen att bygga upp sin konditio att genomföra, inte kanske Göteborgsvarvet, men Karhu run .som vältränad och tagga igång honom! Han har själv uttryckt att han måste träna upp sin kondition.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *