För hälsa, motion och prestation.

Ny spellista…som passar till ett intervallpass

Posted by on mar 26, 2013 in Just4fun | 0 comments

Lade nu upp en ny spellista i foten av sidan(spotify). Denna lista är det som jag just nu använder på mitt cykel 25 pass.

Det börjar med en uppvärmning i två låtar (I will wait och We´re still kids) följt av en lång låt där jag börjar med 2 min med lätt – medel intensitet sedan 2 min med medel intensitet och till sist 2,5 min med hög intensitet. Under den fjärde låten(Yohio) behåller vi intensiteten på medel- hög och varierar sittande och stående uppförsbacke.

Därefter finns det utrymme att andas ut i ca 60 sekunder under början av Levels.
Sedan avslutas passet med 12 intervaller på hög-mycket hög intensitet.

4×70/20 och 8×20/10 (dvs Tabata)

Det går förmodligen lika bra att springa till musiken 🙂

Lycka till!!!

 

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.