Warning: Constants may only evaluate to scalar values in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/easy-fancybox.php on line 40 Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, string given in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/class-easyfancybox.php on line 208 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 303 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 309 Om MP | Maxprestation.se - massör, tränare och coach

För hälsa, motion och prestation.

Om MP

Maxprestation är sidan för dig som vill utveckla din fysträning och din fysiska prestation.

Du vill komma igång med din träning, genomföra ditt första motionslopp, slå ditt eller kompisens rekord eller kanske är du elitidrottare som behöver coachning till fysträningen. Här finns tjänster, kunskap och tips för alla som tränar.

Målet med maxprestation.se är att coacha deltagarna samt inspirera och vägleda läsarna till att utveckla sin träning för att prestera bättre och förhoppningsvis genomföra sina egna maxprestationer.

Maxprestation.se drivs av INDUV och Jonas Augustsson En maxprestation anser jag vara en för individen maximal prestation – så det är något vi alla kan sikta mot.

Jag har bedrivit träningscoachning på distans sedan 1998. Då skickades alla program och rapporter via brev och det dröjde en hel del år innan verksamheten flyttade helt över till internet. Tjänsterna och träningsprogrammen har utvecklats mycket under dessa år. Träningsformer och upplägg har förändrats samtidigt som det idag finns många som är mer målmedvetna och har större krav. Så nu under vintern 2012-2013 presenterar jag kontinuerligt nya tjänster och hjälpmedel för att du som tränande skall kunna utvecklas så mycket som möjligt.

Idag utgår jag ifrån Västervik men arbetar fysiskt framför allt i sydöstra delen av Sverige medan jag genom de internetbaserade coachningstjänsterna har kunder från hela landet såväl som utlandssvenskar spridda över hela världen. Jag drivs av att ständigt utvecklas för att kunna ge dig som kund det bästa möjliga. Jag utbildar mig därför kontinuerligt inom träning och friskvård men jobbar även med hur jag skall kunna förmedla kunskapen och hur jag skall kunna coacha dig så bra som möjligt.

Jag har tränat/coachat mer än 8000 individer och har en bred erfarenhet ifrån FYSS/FAR (fysisk aktivitet på recept) till fysträning på elitnivå.

2006 utbildade jag mig till massör och har sedan dess jobbat med detta i samarbete med TR motion & hälsa samt Gränsö Slott och SPA. Den 1 februari öppnar jag en egen mottagning där jag erbjuder både massage, personlig träning och träningscoaching.

Jonas_Augustsson_vinterlopn

 

Utbildningar

Testledarutbildning, 1994

Idrottstränarutbildning (Högskolan Falun – Borlänge), 1993-1995

Gyminstruktör, Nautilus, 1995

Sälj- och kundvårdsutbildning, Mercuri international, 1998

BODY PUMP© instruktör, 1998

SPINNING©instruktör, 1999

”From Fitness towards activity” med Bob Pangrasi, 2000

FYSS-aktivitetsledarutbildning, 2001

Personlig tränare , Lic utbildning Bosön, 2001

Näringslära för instruktörer, Nautilus, 2002

Fysiologi A o B (60 hp), 2004

Idrottsmedicin C (30 hp), 2005

FAR – Aktivitetsledarutbildning, 2005

Dipl. massör, 2006

Dipl. hälsocoach, 2006

Triggerpunktsbehandling, 2008

Funktionell träningsutbildning, 2010

Idrottsmedicin avancerad (30 hp), 2011-2012

Erfarenhet

Som friskvårdsinspiratör, instruktör och personlig tränare har jag arbetat med en varierande nivå från FAR-patienter, d v s de som har fått fysisk aktivitet ordinerad på recept av läkare, till hälsotränande ”Svenssons”. Allt ifrån att inspirera den enskilda individen till att guida en hel arbetsgrupp. Arbetssätten är många och målet är att alla skall hitta sin form av hälsofrämjande aktivitet.

Som fystränare har jag guidat med fysträning till flertalet olika idrotter så som:

Fotboll Från div 5 till allsvenskan både individuellt och med hela lag.

Innebandy Från div 4 till dam elitserie både individuellt och med hela lag.

Ishockey Individuell träning och lag upp till div 2.

Ultimate frisbee Individuellt upp till landslagsnivå.

Motionsidrott Individuell träning inför Vasaloppet, Vansbrosimningen, Marathon, Triathlon, Vätternrundan, Lidingöloppet m fl.

Simning Fysupplägg för förening med individuell inriktning upp till landslagsnivå.

Längdskidåkning Individuell träning upp till elitmotionär.

Cykel Individuella upplägg från motion till elit.

Löpning Individuell träning upp till elitmotionär.

Triathlon Individuell träning upp till master elit.

Segling Individuell träning upp till landslagsnivå.

M5K (Modern femkamp) Individuell träning upp till landslagsnivå.