Warning: Constants may only evaluate to scalar values in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/easy-fancybox.php on line 40 Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, string given in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/class-easyfancybox.php on line 208 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 303 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 309 Team Maxprestation.se | Maxprestation.se - massör, tränare och coach

För hälsa, motion och prestation.

Team Maxprestation.se

TEAM-maxprestation_se_stor

Några få idrottare och motionärer har jag valt att sponsra med träningscoachning. Deltagarna i detta team bidrar till att förbättra och utveckla tjänsterna och mina kunskaper om träning för att du som deltagare i tjänsterna skall få så bra program och coachning som möjligt.

Team Maxprestations specialist på halv Ironman och Ironmandistans

Under februari presenterar vi vem det är som har denna platsen.

 

 

Joakim Svensson – Motorcross

 

Joakim som tävlar i motorcross jobbar på alla plan för att bli en bättre åkare och då är det av högsta vikt att ha en fysik som gör att han orkar åka så fort som han vill. Läs mer om Joakim.

 

Team Maxprestations Långdistans specialist

Under februari presenteras vem som har denna plats.

 

Kim Pettersson-Bohlin – Modern femkamp.

Att vara så komplex som man måste vara i modern femkamp ställer oerhörda krav på träningsupplägget och att man planerar alla träningspass grundligt. I modern femkamp ingår fäktning, simning (200 m), ridning (banhoppning) och kombinationsgrenen combined event som innehåller löpning 3000 m och luftpistolsskytte.

Kim kom på tredje plats i Nordiska mästerskapen 2012 och hade sedan under 2013 och 2014 stora problem med skador men kom under året tillbaka och vann SM. Träningen flyter nu på br och vi ser med spänning fram emot säsongen 2015.

 

Team Maxprestations representant inom hälsoinriktad viktnedgångsträning

Med stor glädje kommer vi även kunna följa en man som gör ett fantastiskt arbete med att ändra sin livsstil till mer hälsosam och framför allt mer aktiv. Inom kort presenterar vi vem vi kan följa…