För hälsa, motion och prestation.

Rough Day Camp 27/4 – sneak peek

Posted by on mar 20, 2014 in Aktuellt, Aktuellt | 0 comments

Då är det dags igen för Rough day camp. Efter det lyckade första campet i november blir det ett något modifierat camp denna gång. Lite tightare planering, lite skillnad på ett av passen men annars är mycket det samma som förra gången. Så boka in söndagen den 27/4 för en härlig träningsdag där du kan utmana dig själv och dina vänner. Mer information om var och exakt upplägg kommer men följande kan vi avslöja redan nu….

rough day banner

När: 27 April kl 09-13:30

Plats: Hemlig tills vidare, dock max 6 km ifrån Västerviks centrum och det går att nå till fots, med cykel eller bil.

De olika passen

Rough Cross 60 Ett pass med både kondition och funktionell styrka. Inspirerat av Crossfit och Boot camp. Löpning i kortare sträckor men jag lovar att pulsen kommer att vara hög ändå. I uppvärmningsdelen  jobbar vi med bålstabilitet och flexibilitet. 

Rough Cardio 60 Funktionell styrka växlat med löpintervaller. De längsta intervallerna är 4 minuter och total ”löptid” är max 20 min. Ett pass där du tränar både styrka och kondition. Du avgör hur tufft det är men det finns möjlighet att utmana dig själv och pressa dig till det yttersta.

Primal run Löpning i ruff terräng med naturliga hinder. Här får du jobba mot din trötthet och naturen. Du skall över stock, sten och genom bäckar och snårskog. Vi springer längs en rundbana så antal varv och tempo bestämmer du själv.

 

Är du nyfiken på vad Rough day camp är? Se nedan och kolla även andra blogginlägg och FB.

En inspirerande dag med rolig utomhusträning i form av avskalade träningsformer för funktionell styrka och kondition. Passar dig som gillar träning och vill testa något nytt och lite ”ruffigare”. Det finns stora möjligheter att individuellt anpassa nivån så det passar både dig som är mindre tränad och dig som är mer vältränad. Du kan välja att delta på enskilda pass eller anta utmaningen och vara med hela dagen.

 

 

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.