Warning: Constants may only evaluate to scalar values in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/easy-fancybox.php on line 40 Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, string given in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/class-easyfancybox.php on line 208 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 303 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 309 Svenskt rekord på En Svensk klassiker | Maxprestation.se - massör, tränare och coach

För hälsa, motion och prestation.

Svenskt rekord på En Svensk klassiker

Posted by on okt 1, 2011 in Maxprestationer | 2 comments

När Tomas Löfgren i lördags sprang i mål på Lidingöloppet hade han som många andra klarat en Svensk klassiker. Men Tomas totaltid för alla delarna är verkligen imponerande, 14:18:45!!!

Tomas tider för de olika loppen var:
– Vasaloppet, 4:21:22
– Vätternrundan, 6:52:00
– Vansbrosimningen, 57:56
– Lidingöloppet, 2:07:27

Det är verkligen imponerande att under alla loppen ha en så bra form så att man kan prestera på den nivån alla gånger. Precis som Tomas skriver i sin blogg så finns det säkert flera som kan slå tiden men det gör sig absolut inte av sig själv och förhoppningsvis är det flera som vill slå rekordet så vi får se hur pass bra den sammanlagda tiden kan bli. Till dess lyfter jag på hatten för Tomas prestation och rekord samt önskar honom lycka till med nästa utmaning.

Läs mer om Tomas Lidingölopp och Klassiker i hans blogg

Share Button

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Tomas

    Vad kul att du uppmärksammat min klassiker! Tack för det.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *