Warning: Constants may only evaluate to scalar values in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/easy-fancybox.php on line 40 Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, string given in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/class-easyfancybox.php on line 208 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 303 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 309 Fit For Life – Livsstilsprogram och coachning | Maxprestation.se - massör, tränare och coach

För hälsa, motion och prestation.

Fit For Life – Livsstilsprogram och coachning

Vill du förändra din livsstil?  Vara mer aktiv och leva mer hälsosamt för att bli friskare, piggare eller gå ned i vikt?

Maxprestations livsstilsprogram Fit For Life guidar dig till en aktiv och hälsosam livsstil med tränings- och kostprogram.

Programmen är individuellt anpassade för att passa dig så bra som möjligt samt för att du skall hitta in i din nya livsstil.

Vill du göra en livsstilsförändring för att må bra, bli friskare & piggare, orka mer och/eller gå ned i vikt, så är Fit For Life det perfekta verktyget för dig.
Oavsett målsättning så finns vi där för dig längs resans gång. För många är drivkraften och målet en kombination av många olika hälsofaktorer. Vi anpassar dina program utefter dig o dina mål. Fit for life är ett online coachningsprogram så all kontakt sker via mail eller liknande. Du kan lägga till extratjänster så som regelbundna vägningar, coachning över telefon/Skype eller fysiska träffar och genomgångar.

Anmäl dig här

Programmet är ett onlineprogram så all kontakt sker via mail och du väljer nivå efter hur mycket kontakt och coachning du vill ha med din coach. Du kan dock välja att köpa till fysiska träffar eller skype/telefon coachning.

Brons

Här får du ett individuellt anpassat kost och träningsprogram för 12 veckor.

Du registrerar dig och fyller i formuläret vid anmälan och efter det tar det upp 2-7 dagar för oss att sätta samman ditt program. Du har kontakt med din coach under den första veckan så att du kommer igång med ditt program och kan ställa frågor om programmen.

12 v kost och träningsprogram 1200 kr

 

Silver

Här får du ett individuellt anpassat kost och träningsprogram för 4 veckor i taget.  En gång i månaden har du personlig återkoppling och coachning med din coach som sedan anpassar den kommande månadens program för att det skall vara så bra som möjligt.

Utöver att coachen gör dina program så får du också stöd i att hur du skall tänka och göra för att följa programmet. Men då återkopplingen med coachen sker en gång i månaden så passar denna nivå bäst för dig som är målmedveten och har en stark motivation.

850 kr/ månad (bindningstid 3 mån, sedan en månads uppsägningstid)

 

Guld

Här får du ett individuellt anpassat kost och träningsprogram för 2 veckor i taget.  En gång var 14:e dag har du personlig återkoppling och coachning med din coach som sedan anpassar den kommande periodens program för att det skall vara så bra som möjligt. Samt att du kan maila frågor till din coach varje vecka.

Utöver att coachen gör dina program så får du också stöd i att hur du skall tänka och göra för att följa programmet. För många är det jätteviktigt att regelbundet få denna coachning för att kunna bibehålla fokus och följa den tänkta planen. Om du känner att du är motiverad och vet vad du vill men kanske inte alltid orkar hänga i så är detta rätt nivå för dig.

1300 kr/ månad (bindningstid 3 mån sedan en månads uppsägningstid)

Anmäl dig redan idag

 

Tillval

Som tillval kan du boka extra telefon/skype eller fysiska möten

Coachsamtal 25 min 300 kr

Instruktion av styrkeprogram 45 min 500 kr