För hälsa, motion och prestation.

Maxprestation Cykelteam

Team Maxprestation – Cykel 2019

Vi tycker om att cykla och cykling i grupp med härliga vänner och likasinnade är ännu roligare.

För att kunna göra detta startar vi under 2019 ett antal nyheter.

Cykelresor, flera fartgrupper och flera olika lopp.

 

Visst vill du vara med och uppleva cykling när det är som bäst i en klunga med likasinnade, härlig stämning och i fantastiska miljöer. Läs om våra olika resor, lopp och följ med på dem som du faller för.

 

En cykelvecka i Playa del Palma 6/4-14/4 2019 (Fullbokad)

Följ med till cykelparadiset och ge dig själv en perfekt start på 2019 år cykelsäsong.

Hela sju träningsdagar med omväxlande cykelturer från kuperade vägar över bergen till flackare vägar längs havet. Varje dag bjuder på en ny tur och förutom cykelpass kommer vi även att ha fem kortare träningspass med bålstyrka, kroppsviktsräning och rörlighetsträning.

Det blir en aktiv vecka som även ger tid till trevliga pauser med god mat och njutbara middagar på kvällarna.

Vi åker med Ving och bor på Sunprime Palma Beach. Ett hotell som enligt Kaji ligger perfekt och här finns även cykeluthyrning i källaren.

Vi har Sun-Prime inclusive vilket innebär frukost alla dagar och middag 5 dagar.

Avresa från Arlanda 6/4 kl 07:05

Landar på Arlanda 14/4 kl 00:45

Utöver cykling under sju dagar kommer vi även att ha fem andra kortare träningspass så som, Rörlighetsträning, core, styrka.

Ledare: Kaji Löwhagen & Jonas Augustsson

FULLBOKAD!

 

Sommen runt

Detta härliga 12 mils lopp som är ett bra genrep för er som skall köra Vättern eller Jotunheimen men här öppnar vi upp för fler så häng gärna med i den fartgrupp du tycker passar dig.

Vi startar här med 2 grupper

4:00 (30 km/h) Samma fart som våran Vättern grupp kommer att ha i år och vi hoppas att ni vill köra detta som genrep inför Vättern men alla som känner att detta är en lagom utmaning och kul grej är välkomna. Jämn o bra fart och inget vätskestopp denna dag.

 

Sub 3:30 (34,5 km/h) En fartgrupp för dig som vill åka lite snabbare runt denna vackra sjö. Kanske ett bra pass för dig som skall köra Vättern med annan grupp, dig som hänger med till Norge eller du som helt enkelt tycker att detta är en lagom o bra utmaning.

Startavgiften betalas individuellt till arrangören samt en teamavgift på 150kr till Maxprestation Sportsclub. Anmälan till detta öppnar i början av 2019.

 

Ledare: Desiree Hukkila & Jonas Augustsson

 

Vätternrundan 2019

Till årets stora cykellopp har vi bokat en startgrupp som i år kommer att ha målet 10:30 timmar. Var med och upplev detta lopp med Maxprestation där vi sätter sammanhållning före att kapa några minuter.

Var med på en härlig tur runt Vättern med trevliga cykelkamrater och  på Vid två kortare stopp på 15 min så ger detta ett rullsnitt på 30 km/h.

Vi räknar med att erbjuda fyra träningar under vintern (till självkostnadspris) samt givetvis flertalet träningar ute när våren kommit.

Vi kommer att använda oss av ordinarie Vätskestationer och stannar i Jönköping och Hjo.

Du anmäler dig till teamet på http://www.simplesignup.se/event/140045-vaetternrundan-med-team-maxprestation-2019 senaste 191030. Därefter kommer du att få ett mail om hur du betalar och registrerar dig på Vätternrundans hemsida (alltså inte den ordinarie anmälan). Anmälningsavgiften på 2050 kr betalas till Maxprestation Sportsclub och den inkluderar startavgift och teamavgiften.

Vi har ca 5 platser för er som vill starta samtidigt som vårat team men vill köra eget tempo. Ni betalar då en anm avg på 1850 kr (vilket är det Vätternrundan tar för förbokad grupp). Kontakta mig på jonas@maxprestation.se om du /ni är intresserade av detta.

Starttiden är: 05:18

Ledare: Desiree Hukkila

Teamets FB grupp: https://www.facebook.com/groups/285182085654735/?ref=br_rs

 

Jotunheimen Rundt

Årets största utmaning för Maxprestation cykelteam.

Följ med oss och kör detta underbar och samtidigt väldigt krävande lopp. 46 mil på Norska kuperade vägar och innan vi är i mål så har vi samlat ihop mer än 4600 höjdmeter. Detta är förmodligen ett av norra Europas häftigaste lopp. Start på fredagskvällen och målgång på lördagen den 28-29/6 2019. Anmälan på deras hemsida öppnar 1/12 och platserna går åt fort så vi behöver ha teamet klart i god tid till dess.

Här kommer upplevelsen att komma före högt tempo men vi kommer jobba för ett bra flyt, härlig upplevelse och fin cykling.

Vill du vara med om en krävande och fantastisk cykelupplevelse där vi cyklar på men jobbar inte för någon sub tid utan vi njuter av miljön och stoppar på stationerna för energi och dricka.

Läs gärna med om loppet på  http://jotunheimenrundt.no/ och är du nyfiken på att hänga med så kontakta mig på jonas@maxprestation.se för vidare information. Vi kommer att öppna anmälan till teamet på maxprestation.se i slutet av oktober.

Om du är intresserad av att hänga med så gå gärna med i teamets FB grupp: https://www.facebook.com/groups/1529504253862887/

 

Roxen runt & Ölandsrundan

Vi kommer att avsluta 2019 års säsong med grupper på dessa två lopp. Mer info om detta under våren 2019.

 

Teamkläder

Vi cyklar som ett lag och tack vare partners och sponsorer som finns på kläderna är det möjligt för oss att genomföra dessa lopp. Vi ser därför helst att du har teamkläder när du cyklar med oss. Det går däremot utmärkt att använda dem i flera år och du får köra i de som är från 2017 eller nyare. Varje vinter finns det möjlighet att beställa kläder via shopen.

 

Teamavgift och förhöjd anmälningsavgift.

Vi tar från 2019 ut en teamavgift vid varje lopp som ibland täcks in av en förhöjd anmälningsavgift. Detta för att vi skall kunna erbjuda ledare, kringaktiviteter och support. Därför varierar också teamkostnaden beroende på lopp och vad det blir för kringaktiviteter.