För hälsa, motion och prestation.

Swimcamp m Pontus Palmqvist 25/2

Ett Swimcamp i samarbete med simtränare Pontus Palmqvist.

Pontus håller i två simpass á 2 timmar där pass 1 fokuserar på draget under vattnet och timing medans pass 2 fokuserar på ben och armrörelsen över vattnet.

Två högkvalitativa pass för sig som vill utveckla din simning och bli en effektivare och snabbare simmare inom triathlon och swimrun. Läs mer om Pontus längre ned.

 

Mellan de två simpassen håller Jonas Augustsson ett fyspass i 3D styrketräning med fokus mot Simning, Swimrun och triathlon samt ett teosipass om hur du kan prestera mera.

3D styrka är styrketräning där vi belastar kroppen i många olika vinklar för att förbereda muskler och rörelser för de belastningar som blir under träning, tävling och lopp. Denna typ av styrketräning är väldigt funktionell och högst lämplig för dig som utövar Swimrun eller triathlon. Den går dessutom ganska lätt att träna hemma med enkla redskap.

Schema

Lördag 25/2

7:45 Samling utanför Västerviks simhall

8:00-10:00 Första simpasset

10:45 – 12:00 3D och funktionell styrketräning

12:30 Lunch

13:30-14:15 Teori: Om hur du kan prestera mera

14:30 – 16:00 Andra simpasset

Utöver de tre träningspassen. teoripasset och inträde i simhallen ingår även lunch och energi mellan passen i deltagaravgiften.

Deltagaravgift: 1200 kr

Anmälan: www.timecenter.com/maxprestation under crawl

Betalning: via faktura i veckan innan campet.

Senast anmälan: först till kvarn eller 21/2

Vid avbokning efter 21/2 debiterad du 50% av deltagaravgiften.

Vid för få deltagare förbehåller vi oss rätten att sälla in campet och då återbetalas hela deltagaravgiften.

 

Om Pontus Palmqvist

pontuts

Tidigare erfarenheter meriter: Jag har under två olika tillfällen jobbat för Apollo på Playitas nere i Fuerteventura, Jag har under tre år varit tränare för LASS-Linköping där jag har tagit fram simmare som har vunnit Ungdoms SM, kvalificerat sig till Junior SM och Senior SM. Jag själv har deltagit på/ representerat Sveriges landslag på UngdomsOS, Nordiska Mästerskapen, samt tävlat en del tävlingar av Världscupen. Vunnit JuniorSM. På Senior SM har jag tagit dubbla SM-guld, 5st individuella SM medaljer på 100m ryggsim och 100m fjärilsim. Över 38st medaljer på svenskamästerskapen med lagkapps sammanhang