För hälsa, motion och prestation.

Team Maxprestation Vättern 2018

Till Vätternrundan 2018 sätter vi ihop ett cykelteam som har som mål att cykla på under 8 timmar o 30 min med en Starttid: kl 13:16 på lördagen.

Upplägg.
Du kan anmäla dig fram till den 15/10 då du också betalar anm Avg 2000kr till teamet (som sedan betalar in alla avgifter till VR). Vart du skall betala kommer uppgift om på mail.
Vi kommer att ha några träningar under oktober, några träffar under vintern och sedan drar vi igång i början av april igen. Några av träningarna kommer att vara i kombination med föreläsning o ex styrke/core pass o då blir det en mindre avgift. Teamkläder kommer provas ut under vinterns träffar och tanken är att de skall vara klara i februari.
Materialkittet med kläder kommer att ligga på 1500-2000kr (alla sponsorer är i skrivande stund inte klara) och betalas vid lev av kläderna.
Ordinarie Vätternrundan är slut när Subgrupperna startar på lördagsförmiddagen så denna gång är denna grupp bara öppen för de som vill köra med i teamet.

Har du fler frågor så kontakta oss via frågeformuläret eller på FB gruppen: https://www.facebook.com/groups/1386350688078867/

 

Du som vill vara med anmäler dig i teamet nedan och när vi har nått minimängden på 25 personer så skickar vi ut info om hur du betalar anm avgiften.

Varmt välkommen till en härlig säsong med Team Maxprestation.

[easy_contact_forms fid=15]