Warning: Constants may only evaluate to scalar values in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/easy-fancybox.php on line 40 Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, string given in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/class-easyfancybox.php on line 208 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 303 Warning: Illegal string offset 'classic' in /storage/content/57/147157/maxprestation.se/public_html/wp-content/plugins/easy-fancybox/inc/fancybox-classic.php on line 309 Träningscoachning (pt-online) | Maxprestation.se - massör, tränare och coach

För hälsa, motion och prestation.

Träningscoachning (pt-online)

Antingen du satsar mot ett VM eller vill komma igång med träningen inför det kommande motionsloppet så kan du vinna väldigt mycket på att anlita en träningscoach.

Som tränare ser jag med objektiva och erfarna ögon på dig och din träning och kan därför lättare fatta rätt beslut gällande ditt träningsupplägg.

Du kan ha som mål att gå ned i vikt, göra en äventyrssemester, göra ditt första motionslopp, vara i ditt livs form till seriepremiären, vilja slå ditt personliga rekord på maran eller varför inte göra en Ironman på under tio timmar. Alla dessa fall och många många fler är exempel på olika deltagares mål.

Du har en dröm om vad du vill orka med eller kunna göra och jag coachar dig i din träning så att du kommer att kunna nå ditt mål.

Du sätter målet jag visar vägen!!

I coachningsprogrammet får du efter de inledande testerna ett träningsprogram som är planerat vecka för vecka och speciellt framtaget för just dig. Ingen individ är den andra lik så alla har helt olika träningsprogram. Programmet är anpassat och utvecklat efter din bakgrund, tid, respons på träningen och mål. Efter varje vecka får du fylla i en veckorapport på supportsidorna och varje rapport påverkar sedan de kommande träningsprogrammen. Träningen varierar under de olika träningsperioderna i uppbyggnad, speciell träningsperiod och formtoppning. Självklart är träningen periodiserad för att du skall utvecklas så mycket som möjligt.


collage-sida

 

Sagt om Jonas och träningscoachningen:

Marie Johansson Efter Järnmannen
Vill bara skriva och tacka för all hjälp. Det gick jättebra igår. Jag vann SM guld i min klass 12,27. Jag är helnöjd!
Magnus efter Lidingöloppet
Jag är oerhört nöjd med loppet, tiden och framför allt träningen! Jag vet mycket mer om träning nu och kommer att ha stor nytta av det i framtiden. Upplägget inför loppet med kolhydratsuppladdning och träning var perfekt, likaså planeringen av själva loppet var bra.

Marie efter 6 månaders coaching
Vi kan summera det så här: Jag har aldrig varit så vältränad i hela mitt liv som jag är nu! Tack vare dig Jonas. Det tackar jag för; TACK!

Calle Lindqvist elitcyklist på väg mot bättre tävlingsvikt
Gå ut och gå 60 minuter på morgonen själv din dj–la plantageägare.