För hälsa, motion och prestation.

Hur det fungerar

För att jag skall få rätt förutsättningar till ditt program får du efter anmälan göra lite tester och svara på en del frågor. Kort därefter får du ditt första träningsprogram som oftast är för en tvåveckorsperiod. Sedan varierar för det mesta programmens längd mellan 2-4 veckor.

Efter varje vecka lämnar du en träningsrapport och en gång i månaden lämnar du en fysisk statusrapport, allt för att jag skall kunna anpassa ditt program så bra som möjligt inför framtiden. Vi håller kontakt via mejl eller telefon (beroende på vilken nivå av coachning du valt). Träningen anpassas efter dina mål, din tid, hur din kropp svarar på träningen och din fysik.

I alla coachningsalternativ förutom Bas/må bra träning så läggs ditt träningsprogram upp i Trainingpeaks. Denna kan du nå via dator eller en app i telefon och ”padda”. Här fyller du sedan i hur varje träningspass har gått och vi kan även göra så att din pulsklocka synkar direkt med Trainingpeaks så att jag får alla data som behövs för att göra programmen så bra som möjligt.

På medlemssidorna, som du får tillgång till, finns det också mycket information och tips som hjälper dig att förbereda dig för dina utmaningar och för din maxprestation. Vi håller kontinuerligt kontakt och jag ser fram emot att få rapporter ifrån dig om i hur god form du har blivit och hur stark eller snabb du känner dig.

Följande ingår i träningscoachningen:

  • Långtidsplanering av din träning med periodiserad träning med bas, uppbyggnad, tävlingsförberedande och tävlings period.
  • Träningsprogram med veckoplanerad träning
  • Dagsplanerad träning inför lopp eller tävlingar
  • Kostramar och kosttips
  • Formtoppningsplanering
  • Mejl/ telefonsupport med fystränare Jonas Augustsson
  • Artiklar och träningstips i supportbiblioteket

 

Priser och de olika coachningsalternativen

skogslopning