För hälsa, motion och prestation.

Träningsläger och hopptävling med Kim

Posted by on apr 18, 2012 in Team Maxprestation | 0 comments

En rapport ifrån Team Maxprestations  Kim Pettersson-Bohlin


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var på träningsläger under påsken i Falun, där vi tränade alla 5 grenarna och åt mycket god mat, speciellt frukosten var underbar:). Jag tränade bara lätt eftersom jag precis blivit frisk, det kändes som en bra start då jag kunde välja vilka pass jag var med på och även få lite tid att plugga ngt var behövligt efter en veckas missade skola pga influensa. Det blev simning, ridning och skytte varje dag. Det var härligt att simma och det kändes helt ok, även om jag fick träningsvärk i axlarna. På ridningen fick jag rida ponny då jag var bland de kortaste, det var kul speciellt eftersom jag aldrig rider ponny i vanliga fall. I skyttet blev det fokus på att inte trycka ner axeln när jag lyfter pistolen, ngt som min skytttränare upptäckt att jag gör vilket gör att jag får ett ostabilare lyft och sämre stillahållning.

Hopptävling den 14/4 med SirLouie (hästen jag rider på ridskolan) snöblask och kallt var det men härliga människor och en lyckad tävling för oss:) I första klassen hade vi noll fel i både grundomgång och omhoppning, slutade på en 8e plats (det var ngra som hade bättre tid än mig och Sir Louie på omhoppningen) av 75startande. Sir Louie skötte sig mycket bra men blev lite för trött till klass nummer två som var lagklassen, så där blev det två rivningar.

 

Share Button

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.