Träning till Tjejmilen

Tiden går fort och snart är det Tjejmilen, se till att få den träning som passar din ambitionsnivå de sista 7 veckorna .
För motion till prestation.

Just nu till specialpris!

Tjejmilen 7v program

Detta program är anpassat så att det skall ta vara på den träning du gjort tidigare i år och bygga din fysik och löpning vidare mot målet.

Vill du försäkra dig om att skapa så bra förutsättningar som möjligt på den tid som är kvar fram till loppet passar detta program utmärkt för dig.

Det spelar ingen roll om du har tränat mycket eller lite tidigare, programmet kommer att förbereda dig på bästa möjliga sätt för att nå din personliga målsättning.

Programmet vänder sig såväl till dig som vill delta i loppet för upplevelsens skull och komma i mål med en skön känsla som till dig som har ett specifikt tidsmål att uppnå.

Hur det fungerar

Vid anmälan får du berätta om din träningsbakgrund och vilket mål du har så matchar jag dig till det träningsprogram som passar dig bäst.

Du får därefter ett detaljerat träningsprogram med löppass, styrka, alternativ träning och rörlighet för de kommande 7 veckorna fram till start.

Programmen är förgjorda och det följer med instruktioner om hur du skall individanpassa programmet till din vardag.

Utöver ovanstående får du även får tips och guider om både träningen och andra förberedelser så att du kan genomföra loppet så som du vill/för att nå ditt individuella mål.

Powered by Maxprestation

Powered by Maxprestation är den coaching där du kan välja att träna mot olika lopp med förutbestämda program där jag matchar dig mot det program som passar bäst för dig.

Du får sedan guider och tips på hur du på bästa sätt anpassar träningen till dig och din vardagssituation.  Du får dessutom tips kring/om energiintag, fartupplägg och strategi under loppet.

Därutöver får du vara med i den coachgrupp som finns på Facebook där du inspireras både av andra deltagare och av mig som coach.

 

7 veckors träning

startaProgrammet du får väljs utifrån hur du har tränat tidigare i år och din ambitionsnivå. Det finns alltså program för dig som inte tränat men vill delta och ta dig imål till dig som har tränat kontinuerligt under lång tid och vill formtoppa dig inför loppet för att kunna prestera det du vill. 

Du hinner under dessa 7 veckor att göra ordentliga framsteg med din träning. Speciellt om du följer ett strukturerat träningsprogram som är anpassat efter din kapacitet och dina mål, som vi gör i detta coachingprogram.

Programmet startar den 15 juli men du kan fram tom 28/7.

Anmälan sker via länken nedan.

Motion till prestation

Träningscoachingen passar både dig som har ett specifikt prestationsmål och dig som i loppet för upplevelsens skull och komma i mål med en skön känsla.

Jag har valt att dela upp programmen i tre olika nivåer som framför allt hänger ihop med din ambitionsnivå.

Här syns ett exempel på träningsprogram på Performance Cruiser nivå (medel nivå) under uppbyggnadsperioden för halvmaraton.

Programmet kommer i en app (Trainingpeaks) där du som aktiv får detaljerad info för varje träningspass.

Nivåerna

Cruiser

Du har som mål att stå på startlinjen väl förberedd för att ta dig igenom loppet med marginal och få en härlig upplevelse.

Träningen är tänkt att ge dig en bra grund för att du skall klara din utmaning för att ha en kul och bra dag genom din utmaning. Program i denna nivå är gjorda för att du skall klara loppet med så lite träningstid som möjligt.

Träningstiden per vecka i detta program är 4-8 timmar per vecka med löpning, styrka, alternativ träning och rörlighet.

 

Pris 7 v program: 450 kr (Ord. pris: 690 kr)

Läs mer om nivåerna

 

Performance Cruiser

Du har som mål att stå väl förberedd på startlinjen för att klara utmaningen men även för att utefter dina mått kunna hålla fart och driv genom loppet.

Du sätter värde både på att få en bra upplevelse av loppet och känna att du gör en bra prestation.

Träningen är en viktig och ganska stor del av livet för dig men du känner att du vill kunna lägga tid på annat än träning under din fritid.

Träningstiden per vecka i detta program är 6-9 timmar per vecka med löpning, styrka, alternativ träning och rörlighet.

Pris 7 v program: 450 kr (ord pris. 690 kr)

Läs mer om nivåerna

Racer

Du har som mål att stå på startlinjen mycket väl förberedd för att du skall kunna prestera på ditt yttersta som tävlingsmotionär.

Träningen styr stora delar av ditt liv och du har en stor ambitionsnivå med ditt motionsidrottande.

I programmet ingår, förutom ett fast träningsupplägg, tillfällen för utvärdering där vi går igenom tips för individuell anpassning av programmet. Vid behov matchas du även mot ett annat program för den kommande tiden.

Träningstiden per vecka i detta program är 8-12 timmar per vecka med löpning, styrka, alternativ träning och rörlighet.

Pris 7v program: 650 kr (ord pris. 1090 kr)

Läs mer om nivåerna

 

Personlig träningscoaching

Förutom coachingprogrammet för Göteborgsvarvet så erbjuder jag/Maxprestation även en personlig träningscoaching. Här är syftet att få ett individuellt anpassat träningsprogram för andra typer av lopp eller om du planerar att genomföra flera tävlingar under säsongen.

Här anpassas träningsprogrammet efter ditt liv med när du kan träna vad, din bakgrund och dina mål. Träningsprogrammet görs kontinuerligt och tar hänsyn till hur du utvecklas och hur mycket du kunnat träna.

Utöver det personliga träningsprogrammet ingår:

Kontinuerliga tester med utvärdering för att se din utveckling och anpassning av tröskelvärden samt puls/effekt.

Formtoppning till de A-tävlingar du har.

Integrerad planering för hur du tränar upp din förmåga att ta upp energi under träning och lopp samt att vi arbetar fram en personlig energiplan till tävlingarna.

Poddavsnitt om och inför varje ny träningsperiod.

Fördjupande artiklar/filmer/poddar om träningen, tips om återhämtning, energiplan och kost.

Digital träningsdagbok och analysverktyg i Trainingpeaks (Pro).

Rabatt på produkter, event o resor

 

Pris: 1490 kr/mån

Sagt av deltagare

{

Jag kan bara summera det gångna året som en succé. Tillsammans med dig har jag förbättrat mig avsevärt som löpare. På köpet har jag fått lära mig att det är möjligt, och nödvändigt, att blanda löpträning med alternativa träningsformer på ett givande och roligt sätt. Med andra ord var det en investering i tid och pengar som var värt varenda svettdroppe och krona.

- Peter J Andersson

Anmälan

Adress

Folkparksvägen 17
593 36 Västervik

Bokning

Onlinebokning
Tel: 0735-112290

Karta