Massage

Vi har ett brett utbud på massagebehandlingar med fokus på de djupgående och behandlande.

Massagebehandlingar

Vi har ett brett utbud av behandlingar från Svensk klassisk massage till tuffare idrottsmassage. Vår kombination av kunskaper inom massage, träning och hälsa gör att du även kan få tips och träningsprogram för att förebygga dina problem i framtiden.

Muskelknutsmassage

En massagebehandling för dig med mycket knutor och besvär. Söker du en ”tuffare” massage med bla stretching och triggerpunktsbehandling är detta rätt behandling för dig.
Detta är behandlingen för dig som kommer till oss för att du har eller vill förebygga muskulära problem. Denna behandling kallas också för triggerpunktsbehandling.

 

Idrottsmassage

En behandling som anpassas efter ditt behov utefter träning, tävling och prestation. Kan vara en riktigt tuff djupgående behandling likt muskelknutsbehandlingen eller en behandling som mer fokuserar på en ökad cirkulation i muskulaturen dagarna eller dagen innan match eller träning. 

Detta är behandlingen för dig som vill öka din fysiska prestationsförmåga.

Gravidmassage

En massagebehandling som är speciellt anpassad för dig som är gravid. Vi anpassar även behandlingen efter hur lång gången du är och dina egna problem och spänningar. 

Vi använder oss av en sk gravidkudde vilket gör att du kan ligga på mage långt in i din graviditet. 

GRavidmassage är ett fantastiskt sätt att minska eller bli av med smärtor och spänningar i nacke och rygg under graviditeten. 

 

Svensk Klassisk Massage

En behandlande massage som förebygger och lindrar stress, muskelspänningar och belastningsproblem samt ökar koncentrationsförmågan. Denna behandling är mjukgörande och avslappnande men vi går inte här på djupet så söker du en behandling för muskulär smärta eller problem bör du välja Muskelknutsbehandling.

 

Röster om Maxprestation

Trevligt bemötande och en välbehövlig massage, helt klart fem stjärnor

-Liz P /230131

Mycket bra och engagerad personal.

-Magnus L /230713

Adress

Folkparksvägen 17
593 36 Västervik

Bokning

Onlinebokning
Tel: 0735-112290

Karta