Powered by Maxprestation

Onlinecoaching mot motionslopp för motion till prestation.

Onlinecoaching mot motionslopp

Efter att ha haft individuell träningscoaching på distans för motionärer och idrottare i 25 år har nu Jonas satt ihop ett unikt coachingprogram mot en mängd olika lopp o tävlingar.

Som deltagare i coachingen Powered by Maxprestation så får du förutom träningsprogrammet tillgång till ett brett spektra av lektioner och guider som gör att du kan stå mycket väl förberedd på  startlinjen till ditt kommande mål.

Det finns det träningsprogram mot:

 

  • Vätternrundan 
  • Lidingöloppet
  • Marathon 
  • Halvmarathon 
  • Ironman 
  • Ironman 70.3  

räningsprogrammen är förgjorda där det finns utrymme för dig att anpassa programmet så att passar dig och du väljer nivå efter din ambitionsnivå och hur mycket du tänker träna.

Träningsprogrammet läggs upp i 4-8 veckor i taget och inför varje nytt träningsblock vilket är ungefär var 4:e vecka så finns det ett poddavsnitt som beskriver den närmsta tidens träning och vad du bör tänka lite extra på.

Programmen är kompletta med kondition och uthållighetsträning i alla aktiva discipliner, ev alternativ träning samt styrke- och rörlighetsträning.

Du får tillgång till en kunskapsbank med beskrivningar och guider om träningen samt.

Guidning i bra kost under träning och tävling och ett förslag på en energiplan för programmets måltävling.

Allt detta för att du skall få en så bra och inspirerande resa som möjlig fram till målet.

Vid anmälan anger du när ditt huvudlopp är så lägger vi programmet rätt i kalendern och du kan starta när som inom det spann av veckor som finns men som vanligt är det alltid bra att starta ett program så tidigt om möjligt.   

När du hittat ett program som passar för ditt mål får du välja nivå av program. Vilken nivå som passar dig beror huvudsakligen på din ambitionsnivå.

 

Uppstartskampanj

Då kunskapsbanken är under uppbyggnad och fylls på under de närmaste månaderna så är det 50% rabatt under Februari & Mars samt 30% under April och Maj. För kortprogrammen på 10 till 12 veckor står det ett specialpris.

 

Nivåerna

Cruiser

Du har som mål att stå på startlinjen väl förberedd för att ta dig igenom loppet med marginal och få en härlig upplevelse.

Träningen är tänkt att ge dig en bra grund för att du skall klara din utmaning för att ha en kul och bra dag genom din utmaning. Förberedelsen är lika kul och viktig som utmaningen och du tränar i detta program mycket för att få en hållbar kropp som kan klara de utmaningar du vill göra. Träningen i dessa program är lika mycket för en god hälsa som för att du skall klara loppet så med så lite träningstid som möjligt.

Träningsprogrammen är förgjorda program där där det finns utrymme för dig att personligen anpassa programmet till dina förutsättningar. Det finns instruktioner om hur du skall anpassa programmet för att passa dig så bra som möjligt.

Pris: 590 kr/mån

Läs mer om nivåerna 

 

Performance Cruiser

Du har som mål att stå väl förberedd på startlinjen för att klara utmaningen men även för att utefter dina mått kunna hålla fart och driv genom loppet.

Du sätter värde både på att få en bra upplevelse av loppet och känna att du gör en bra prestation under loppet.

Träningen är för dig en viktigt och ganska stor del i livet men du är inte riktigt fullt dedikerad och känner att fritiden även behöver läggas på en hel del annat.

Träningsprogrammen är förgjorda program där det finns utrymme för dig att personligen anpassa programmet till dina förutsättningar. Det finns instruktioner om hur du skall anpassa programmet för att passa dig så bra som möjligt.

Pris: 650 kr/mån

Läs mer om nivåerna

Racer

Du har som mål att stå på startlinjen mycket väl förberedd för att du skall kunna prestera på ditt yttersta som tävlingsmotionär.

Träningen styr stora delar av ditt liv och du har en stor ambitionsnivå med ditt motionsidrottande.

Träningsprogrammen är förgjorda program där du matchas mot det som passar dig bäst. Det finns instruktioner om hur du skall anpassa programmet för att passa dig så bra som möjligt. Så programmet anpassas inte efter dina personliga förutsättningar om hur dina veckor ser ut eller hur du utvecklas. Dock vid de utvärderingar som ingår så får du tips om hur du anpassar programmet för dig eller om vi matchar dig mot ett annat program för den kommande tiden.

Pris: 900 kr / mån

Läs mer om nivåerna

 

Personlig träningscoaching

Siktar du mot en annan typ av lopp eller vill ha flera tävlingar per säsong alternativt känner att du vill ha ett mer individuellt anpassat träningsprogram så är den Personliga träningscoachingen något för dig.

Här anpassas träningsprogrammet efter ditt liv med när du kan träna vad, din bakgrund och dina mål. Träningsprogrammet görs kontinuerligt och tar hänsyn till hur du utvecklas och hur mycket du kunnat träna.

Utöver det personliga träningsprogrammet ingår:

Kontinuerliga tester med utvärdering för att se din utveckling och anpassning av tröskelvärden samt puls/effekt.

Formtoppning till de A-tävlingar du har.

Integrerad planering för hur du tränar upp din förmåga att ta upp energi under träning o lopp samt att vi arbetar fram en personlig energiplan till tävlingarna.

Poddavsnitt om och inför varje ny träningsperiod.

Fördjupande artiklar/filmer/poddar om träningen, tips om återhämtning, energiplan och kost.

Digital träningsdagbok och analysverktyg i Trainingpeaks (Pro).

Rabatt på produkter, event o resor

 

Pris: 1490 kr/mån

Adress

Folkparksvägen 17
593 36 Västervik

Bokning

Onlinebokning
Tel: 0735-112290

Karta