Maxprestation Sportsclub

Klubben för dig som gillar endorfiner, konditionsträning och gemenskapen.

Klart vi springer, men mycket annat också..

Löpning, cykling, simning vilket också leder till triathlon och swimrun och vissa av oss gillar även skidåkning.

Helt enkelt endorfinjunkies 😉

Som motionär tränar man ju oftast ensam i dessa grenar och vi vill skapa en gemenskap i att vi har samma intresse genom att vi har träningar och en del sociala sammankomster.

Som medlem kan du vara med på våra träningar, tävla för klubben och bidrar också till att vi kan driva klubben. För att få delta i tävlingsklass i ett lopp krävs det i de flesta fall att man är medlem i en förening som är ansluten till det aktuell förbundet och vi är anslutna till: Triathlon och Cykel i dagsläget men om någon medlem önskar tävla i löpning eller skidor ansluter vi oss även till dess. Swimrun kräver i dagsläget inget sådant.

Intervallöpningen på tisdagar är planerad så att likväl snabb och van löpare som mindre snabb och ovan löpare kan vara med. Du springer i ditt tempo och vi vänder håll eller annat som gör att vi hela tiden är tillbaka som grupp i slutet på intervallen eller blocket.

Träningar:

För att få det aktuella träningsschemat så följ klubben på Facebook och Instagram där veckans träningsschema läggs ut på måndagen.

  • Löpning – intervaller tisdagar kl 17:30
  • Löpning – Distans lördagar lö 09:00 from 2/12
  • Cykling – Zwift lite då och då under vintern.
  • Simning – Startar ev. i Februari.

Vi skapar minnen…

Adress

Folkparksvägen 17
593 31 Västervik

Tel

0735-112290

Email

sportsclub@maxprestation.se